Zelf Cuccio producten gebruiken of verkopen?

Heb jij een nagelsalon, welnessalon, massagesalon of…  en wil je graag Cuccio producten gebruiken of verkopen?

Dat kan via ons!

 

Ben jij overtuigd door de Cuccio producten en de Cuccio lijn dat je ze zelf wilt gaan verspreiden bij je klanten? Dat is perfect mogelijk. Contacteer ons zodat we een datum afspreken om de mogelijkheden te bekijken.

Wij concentreren ons graag op andere bedrijven, salons en dergelijken in België zodat zij zelf de producten kunnen verkopen aan hun klanten. Zo kunnen we het samen mogelijk maken voor iedereen om deze geweldige kwaliteitsproducten te verkrijgen.

Onze Cuccio-producten maken deel uit van een zeer complete lijn Spa producten op natuurlijke basis die geschikt zijn voor zowel pedicure, manicure als de verzorging van het gehele lichaam.

Deze professionele producten van hoge kwaliteit zijn vervaardigd op basis van de beste natuurlijke ingrediënten zoals fruit-, planten- en kruidenextracten afkomstig van Toscane in Italië.

De unieke eigenschappen van deze ingrediënten geven ieder product zijn specifieke en onderscheidende werking. Verschillende heerlijke geuren staan garant voor een zintuigprikkelende ervaring.

Kortom, de ideale en complete Spa Wellness lijn voor manicure-, pedicure- en lichaamsbehandelingen waarmee je zelfs aan de eisen van de moeilijkste klanten voldoet.

De prijzen van onze webshop zijn consumenten prijzen, voor salons zijn er natuurlijk salonprijzen (hiervoor hebben wij een geldig BTW-nummer nodig). Zo is het voor u en uw klant nog interessanter.

 

Bent u nog niet actief in het vak, maar bent u wel geïnteresseerd?

Maakt u geen zorgen.  Voor iedereen die overtuigd is in onze producten is er een mogelijkheid om hier zelf ook iets mee te doen. Maak nu een afspraak en we bespreken de mogelijkheden.

Interessant om even door te nemen:

Maak een afspraak