Over de huid

Onze huid is ons uithangbord, het omhult heel ons lichaam en laat voor een deel zien hoe en wie we zijn. De huid beschermt ons ook tegen buitenaf, reguleert de vochthuishouding en lichaamstemperatuur en vervult belangrijke metabolische functies.

 

Onze kijk op de juiste en beste huidverzorging

Wij gaan ervan uit ‘behandel je huid zoals ze is, natuurlijk’.

Alleen de natuur kan ons het beste bieden om de huid te verzorgen en in de juiste balans te houden. Er zijn zoveel natuurlijke elementen en ingrediënten die je kan gebruiken, waarom zou je dan voor chemische middelen en substanties kiezen?

Door te observeren wat en hoe het in de natuur gebeurt, leren we hoe we de processen van onze huid op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen en versterken.

We gebruiken verzorgingsproducten om onze huid te verzorgen. Maar waarom zouden we dit dan doen met ‘onnatuurlijke’ gefabriceerde en chemische producten als we ook gebruik kunnen maken van de natuurlijke elementen?

Geen enkel van onze verzorgingspotjes zijn 100% hetzelfde.. Dat is spijtig, maar dit krijg je nu eenmaal als je natuurlijk werkt. Je kan niet één druppeltje van dat en een mengseltje van dit doen. We geven dit er echter graag voor op om toch volledig naturel te blijven.

Bovenop het natuurlijke staan wij ook voor ‘de bewuste keuze’.

Daarom zijn wij dierproefvrij, en dwingen we dieren niet om onze producten voor ons te testen. Ookal zijn onze producten natuurlijk, toch vinden we dat je er enkel gebruik van moet maken als je er zelf achter staat en hier dus bewust voor kiest.

 

Onze natuurlijke lijn

Al onze verzorgingsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Onze producten van zeer hoge kwaliteit bestaan uit ingrediënten van de beste natuurlijke fruit-, kruiden- en plantenextracten uit de Italiaanse regio Toscane.

Ieder product dankt haar specifieke en onderscheidende werking aan de unieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten. De heerlijke verschillende geurlijnen (verschillend door het gebruik van verschillende basissen) staan garant voor een zintuigprikkelende ervaring.

 

Onze 8 verschillende lijnen / basissen

Huidverzorging

Milk & Honey:

Honing is een natuurlijke vochtinbrenger die kalmeert en hydrateert, terwijl melkzuur uit melk de huid verfrist. Het helpt de beschadigde huid te vernieuwen..

 

Pomegranate & Fig:

Granaatappel heeft een natuurlijke antioxiderende eigenschap. Vijg werkt vocht inbrengend, bevat vitamine C en verfrist de huid..

 

Papaya & Guava:

Papaja revitaliseert en herstelt de huid met zijn natuurlijke enzymen . Dit tezamen met de krachtige antioxidanten van guave nectar.

 

Tuscan citrus & Herb:

De Citrus en Kruiden combinatie laat je huid er getint en gezond uit zien en zorgt voor elasticiteit.

 

Lemongrass & Lavender:

Citroengras verzacht de huid, terwijl Lavendel zorgt voor een kalmerende huid en een rustgevend gevoel.

 

Vanilla Bean & Sugar:

Met zijn natuurlijke antioxidante eigenschappen geeft de vanille een geïnspireerd gevoel van comfort en rust. Door de combinatie met suiker ervaar je een onweerstaanbare geur.

 

Coconut & White Ginger:

Kokos staat bekend om zijn antibacteriële werking en bevordert de spijsvetering. Het geeft een verrassende zomer-ervaring met de zwoele geur van kokos in combinatie met gember.

 

White Limetta & Aloë Vera:

Aloë Vera heeft een genezende werking voor onder andere droge, schrale, jeukende handen en kan zelfs ook kloven en eczeem verminderen. Daarnaast geeft de combinatie met citroen een verfrissende en opwekkende geursensatie.

 

De beste keuze is dus natuurlijk!

 

Being natural is not a statement, it is the closest you can get to being yourself.