Een lokaal luxe event konden we natuurlijk niet laten schieten. We moesten dus aanwezig zijn op het event in de veilinghallen van Hoogstraten, onze thuis provincie. Omdat we er stonden met onze kwaliteitsvolle producten hoorden we zeker bij de rest: luxe juwelen, luxe auto’s, culinaire hoogstandjes, de nieuwste modetrends, luxueus wonen en live entertainment.

New Lifestyle Fair

Vrijdag 17 februari
VIP-opening
van 19.00-22.00 uur,
After Party van 22.00-01.00 uur.
Enkel op uitnodiging of VIP ticket (55,-/p.p.)
Ontvangst met Champagne
Opening door Miss België 2017
Live entertainment & Fashion Show

Zaterdag 18 februari
Fair van 11.00-19.00 uur

Zondag 19 februari
Fair van 11.00-19.00 uur.
Entreetickets 10 euro, geldig voor 2 pers.

Locatie
Veilinghallen Hoogstraten
Loenhoutseweg 59
2320 Hoogstraten

De New Lifestyle Fair is een event in Hoogstraten waar alles in het teken staat van luxe en lifestyle, waar alles in het teken staat van u als levensgenieter. Want geef nu zelf toe. Wat is er beter dan u zorgeloos onder te dompelen in een sfeer van gezelligheid, luxe en een beetje verwennerij?

 

Ook hebben we er enkele bekende Vlamingen ontmoet zoals Miss België Romanie Schotte en Axel Daeseleire. We konden het natuurlijk niet laten om snel even met hen op de foto te gaan voor onze stand (waar we enorm trots op waren). Zo werden we ook nog gezien op de site van Miss België. Miss België SiteBron: http://www.missbelgium.be/nl/foto/new-lifestyle-fair

 

New Lifestyle Fair