Groothandel

Wij bij Nosmetics zijn een groothandel in Cuccio producten en bieden je een complete Spa en Wellness lijn aan met de producten van Cuccio. Dit is bijvoorbeeld de Cuccio Naturalé lijn die de natuurlijke verzorgingsproducten omvat. De producten van Cuccio Naturalé maken deel uit van een zeer complete lijn Spa producten op natuurlijke basis geschikt voor pedicure, manicure en de verzorging van het lichaam. Deze professionele producten van hoge kwaliteit zijn vervaardigd op basis van de beste natuurlijke ingrediënten zoals planten-, fruit- en kruidenextracten afkomstig uit de Toscaanse regio in Italië.

Hiernaast hebben wij ook alles voor een perfecte manicure, pedicure en/of lichaamsbehandeling te kunnen geven. Voor uw salon hebben wij ook een compleet assortiment Cuccio nagelproducten voor zowel acryl- als gelnagels.

De ideale en meest complete Spa Wellness lijn voor manicure-, pedicure- en lichaamsbehandelingen waarmee u zelfs aan de eisen van de meest veeleisende klant zult voldoen.

Al onze producten zijn gevrijwaard van een hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Voor professionals

Alle professionals kunnen bij ons Cuccio producten bestellen tegen salonprijzen. Bent u masseuse, nagelstyliste, schoonheidsspecialiste of … ? Bent u veel bezig met cosmetische manicure-, pedicure- of gehele lichaamsbehandelingen? Dan vindt u bij ons een zeer ruim assortiment van nagel-, spa en wellness producten.

Naast de producten alleen kan u bij ons ook terecht voor diverse apparatuur en werkmaterialen die u kunt gebruiken voor het uitoefenen van uw professie in uw zaak.

Als Cuccio groothandel hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid.

 

Voor consumenten

Natuurlijk zal u klanten hebben die zo genieten van de producten die u gebruikt in uw zaak dat ze deze dagelijks ook thuis willen gebruiken. Dan mag u hen zeker niet teleurstellen. De meeste van onze producten zijn vooral voor professionals bedoeld. De producten van bijvoorbeeld onze Cuccio Naturalé lijn kan u ook gemakkelijk verkopen aan uw klanten zodat deze de authentieke spa-ervaring ook thuis kunnen beleven.

U kan deze producten bij ons in grotere aantallen bestellen (tegen salonprijzen) en deze doorverkopen aan uw tevreden klanten. Een win-win situatie dus!

 

Cuccio producten bestellen?

Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u ze graag eens proberen? Dat kan zeker! Wij laten u graag kennis maken met onze producten waarbij u alles mag proberen en wij u alles goed uitleggen. Contacteer ons nu om een afspraak te maken.

Wilt u producten bestellen uit onze Cuccio groothandel? Dan verzoeken wij u om ons te contacteren via telefoon of een mailtje zodat wij u kunnen inlichten over onze salon-voorwaarden en salonprijzen.

Heeft u vragen of wenst u advies over het productgebruik? Wij staan u graag bij om u hierin verder te helpen. Het enige wat u moet doen is ons een kort seintje geven waar u mee zit.

Ga naar onze contact gegevens of ons contactformulier.

 

Een beetje over Cuccio

Al meer dan 25 jaar staan Tony Cuccio en zijn team aan de top van de wereldwijde nagelindustrie. Ze ondersteunen de nagelstylisten met professionele materialen en producten, onderwijs en diensten om zo een succesvolle carrière te kunnen waarborgen in hun vakgebied.

Tony en zijn vrouw Roberta, beide echte ondernemers, hebben hun merk letterlijk opgebouwd uit een koffer van cosmetica op Venice Beach en dit omgevormd tot een wereldwijd bekend merk door zich te richten op het produceren van de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Hij reisde regelmatig tussen meer dan 90 landen en was steeds op zoek naar unieke producten en innovatieve diensten. Hij gelooft dat het succes van zijn bedrijf is gebaseerd op het veranderen van ‘gewone salons en hun klanten’ tot mini spa oorden en voor de klant de spa-ervaring compleet maken met geurige en therapeutische producten.
Om dit tot leven te brengen creëerde hij Cuccio Naturalé en samen met dit de vele Themed Signature Spa diensten om de ervaring te versterken.

Het assortiment is ongelooflijk uitgebreid en bestaat onder meer uit 24hr Body Butters, UltraSheer Body Butter Lytes, Fizz Tabs, Sea Salts, Aromatherapy Elixirs, Deep Dermal Transforming Wraps plus nog vele verschillende pakket opties en nog veel meer

Cuccio Colour (nagellak) inspireert klanten om hun gevoel van persoonlijke schoonheid en individualiteit uit te drukken met meer dan honderden toonaangevende kleuren. Elk flesje Cuccio Colour bevat de game-changing Triple-Pigmentation technologie die de ware en optimale dekking van de kleuren garandeert tezamen met een ongeëvenaarde chip- en krasweerstand en briljante hoogglans afwerking.

Cuccio Colour Veneer (gellak) werd net als de rest gemaakt om lang mee te gaan. Cuccio was niet de eerste lijn om een soak-off gellak te maken, maar de Cuccio Colour Veneer is wel de meest geavanceerde losweek-gellak op de markt. Ze is 100% polish-free, geurloos en bevat de Triple Pigmentation techniek en verlengde duur.

 

Samen sterker

In een tijd waarin de consument op zoek is naar iets nieuws dat echt werkt; en wanneer salons, huidverzorgingsspecialisten, wellnessen en spa’s kwaliteit eisen voor hun klant… is het nu een goed moment voor u om uit te vinden hoe onze geweldige familie van producten werkt voor u en uw bedrijf.

Bij Nosmetics geloven we sterk in het creëren van zakelijke relaties met onze partners en klanten.

We believe that when you thrive, we all thrive.

Nosmetics biedt een uitgebreide ondersteuning voor de ondernemer en de therapeut. Voel je vrij om met ons contact op te nemen om meer te weten te komen. We hopen iets van je te horen om meer te weten te komen over uw toekomstvisies, plannen of … Tot snel!

A cuppa with cuccio