Bij Twinkle vonden ze onze start-up met vooral natuurlijke producten ook zeker de moeite waard om een artikel over te wijden, en zo verscheen er op 25 oktober 2016 een artikel over ons. En wij zijn vereerd voor deze kans.

Nosmetics: Natuurlijke Cosmetics

De doorsnee consument is zich alsmaar meer bewust van de ingrediëntenlijst die de achterkant van velen cosmeticaproducten siert. al te mysterieuze bestanddelen zijn uit den boze; natuurlijk is ‘in’.

Nosmetics draait dan ook om cosmetica gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Zo vinden we in de webshop bodybutters met melk en honing, of een lotion met guava en papaya. ‘Bij Nosmetics kan je terecht voor huid-, nagel- en voetverzorging met kruiden- en plantenextracten’, legt student-ondernemer Nele Leemans uit. ‘Het gamma is gefundeerd op mijn eigen passie voor een gezond en verzorgd lichaam.’ Dat de producten niet op dieren worden getest, is een groot pluspunt. ‘We testen ze enkel op onszelf’, lacht Leemans.

 

Om de online aanwezigheid aan te vullen, is Nosmetics sinds kort ook offline te vinden. Op beurzen bijvoorbeeld, hoewel je ook een demo-avond kan organiseren in het kader van een ladies’ night of zelfs een kinderfeestje. Dat laatste licht Leemans extra toe: ‘Mensen zijn tegenwoordig echt op zoek naar een manier om kinderfeestjes origineel te maken. Met Nosmetics kunnen meisjes – en jongens als ze dat willen – hun nagels lakken, een handverzorging krijgen of zelf leren hoe ze een handmassage geven.’ Zelf is de student-ondernemer overigens ook fervent gebruiker van de producten die ze aanbiedt. ‘Jezelf verzorgen vind ik heel belangrijk. Je hebt tenslotte maar één lichaam, en je moet er een heel leven lang mee doen.’

Twinkle Artikel
Twinkle Artikel